Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΛΑ.Ε στην Ιεράπετρα και παρουσίαση των υποψηφίων

Με μεγάλη και ενεργή συμμετοχή πολιτών εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  της Ιεράπετρας στην οδό Κύπρου 5 απέναντι από το σούπερ Μάρκετ ΙΝΚΑ.

Επίσης έγινε η παρουσίαση των υποψήφιων στις εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου που μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ΛΑ.Ε  θα δώσουν τη μάχη για να εκφραστεί η δυναμική του ΟΧΙ στην περιοχή μας . Στο δημοψήφισμα ο λαός του Λασιθίου ψήφισε σε ποσοστό 62,74% (26356) ΟΧΙ , υψηλότερο από το πανελλαδικό.
Στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου έγινε προσπάθεια να εκφραστεί η συνεπής στις αρχές του και τις αρχές μας  στάση του Κωστή Δερμιτζακη , η αγωνιστική παρουσία στα συνδικάτα και στους αγώνες που δόθηκαν όλα αυτά τα χρόνια , η ανανέωση και η γυναικεία παρουσία .  
Οι υποψηφιοι είναι : 

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
ΦΑΡ/ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΚΑΛΙΜΑΝΤΖΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΤΖΩΡΤΖΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΣΥΝΤ/ΧΟΣ ΔΕΗ
Στους σύντομους χαιρετισμούς τους όλοι εκφράσανε τη διάθεση  να αγωνιστούν για το μέγιστο αποτέλεσμα στις εκλογές αλλά περισσότερο  για  την συνέχεια της παρουσίας τους  μετά τις εκλογές.
Τότε  που ο λαός μας θα αντιμετωπίσει ξανά την επίθεση του διεθνούς και του ντόπιου χρηματιστηριακού κεφαλαίου που θα απαιτεί  «γην και ύδωρ»  και εργαζόμενους χωρίς κανένα δικαίωμα.
Όλοι και όλες που συμμετείχαμε στην εκδήλωση δώσαμε ραντεβού στις κάλπες και τους δρόμους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ