Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Η κυβέρνηση βγάζει λάδι των Α. Γεωργίου, τον ΓΑΠ και τον Γ. Παπακωνσταντίνου


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ ΤΟΝ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η κυβέρνηση μέχρι πρότινος κατάγγελνε την Κομισιόν για απαράδεκτη επέμβαση στη Δικαιοσύνη σχετικά με την υπόθεση του Ανδρ. Γεωργίου.

Τα θαύματα όμως για τους πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΕ και των πιστωτών κρατάνε μόνο τρεις μέρες.

Τώρα η κυβέρνηση με μια από τις συνηθισμένες κωλοτούμπες της, δια του Γ. Χουλιαράκη στη Βουλή, έβγαλε ύμνους αφοσίωσης και σεβασμού στα δημοσιονομικά δεδομένα του Ανδρ. Γεωργίου, στα οποία στηρίζει το τρίτο καταστροφικό μνημόνιο.

Η κυβέρνηση με αυτόν τον τρόπο βγάζει στην ουσία λάδι όχι μόνο τον Ανδρ. Γεωργίου αλλά και τους ΓΑΠ και Γ. Παπακωνσταντίνου και τις λογιστικές αλχημείες τους που έβαλαν σφιχτά τη θηλιά στο λαιμό της χώρας και του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση και όλος ο μνημονιακός κόσμος σε λίγο θα αναδείξουν και σε εθνικό ήρωα τον εγκάθετο του ΔΝΤ και των πιστωτών στην ΕΛΣΤΑΤ ο οποίος, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, έβαλε βαθύτερα και μονιμότερα τη χώρα στην νεοαποικιακή κηδεμονία.

Όποιες μεθοδεύσεις, όμως, κι αν ακολουθήσουν δεν πρόκειται να παραγράψουν τις πελώριες πολιτικές αλλά και ποινικέςευθύνες τους, οι οποίες, αργά ή γρήγορα, θα αποδοθούν.

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε Λασιθίου
 02/09/2016