Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση της ΛΑ.Ε. Λασιθίου για την κινητοποίηση για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας


Ως Λαϊκή Ενότητα ν. Λασιθίου χαιρετίζουμε το συνεχιζόμενο αγώνα του Γεραπετρίτικου λαού για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας, για το δικαίωμα στη δημόσια δωρεάν υγεία, για το δικαίωμα στη ζωή, που κλιμακώθηκε με την πρόσφατη κινητοποίηση  στη ΔΥΠΕ Κρήτης την 1η Ιουνίου, στην οποία συμμετείχαν και μέλη της ΛΑ.Ε και ο πρ. βουλευτής Λασιθίου Κ. Δερμιτζάκης.

Δυστυχώς, όσο συνεχίζεται η εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής  στη δημόσια υγεία, τα προβλήματα του εθνικού συστήματος υγείας   θα μεγεθύνονται, παρά τις ψευδείς διαβεβαιώσεις των εκάστοτε κυβερνώντων. 
Γι΄αυτό καλούμε τους Γεραπετρίτες -ισσες και του Λασιθιώτες-ισσες όλου του νομού να κλιμακώσουν τους αγώνες ενάντια στην μνημονιακή πολιτική και ενάντια στην εξαθλίωση των κοινωνικών αγαθών, με συμμετοχή και αλληλεγγύη στις κινητοποιήσεις και στην απεργία της Τετάρτης 8ης Ιούνη που οργανώνεται από ΠΟΕΔΗΝ, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ και στην οποία ήδη έχει ανακοινώσει ότι συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ. 
Ακόμη καλούμε τους ΄πολίτες του τόπου να διαδηλώσουν την αντίθεση τους στην ασκούμενη μνημονιακή πολιτική, κατά την εξαγγελθείσα επίσκεψη του αν. υπουργού υγείας Π. Πολάκη στο νομό μας και στην Iεράπετρα στις 13/6/16.